top of page

Acerca de

Online

Reading of coaching

Logo Kyra.png
Onlinevergadering

Online reading

Online reading gaat even wat anders dan online coaching.

Bij online reading stuur je mij een foto van jou alleen. Geen andere energie/ziel mag erop staan.

Je mag vragen erbij zetten maar die behandel ik pas op het laatste, net alsof je bij mij in de praktijk zit. Ik wil mij niet laten leiden door vragen, maar door wat jouw gidsen mij vertellen. 

Is het net zoals een normale sessie in de praktijk?

Ja, alleen minder persoonlijk en in de praktijk haken mensen wat sneller in op wat ik zeg. Dit is alleen anders. Maar of ik je nu voor mij heb zitten of ik heb je op een foto, voor jouw gidsen maakt dat niet uit.

De duur is 60 minuten., betreft een vooraf betaling per tikkie of bank. Je datum wordt vastgelegd en die dag ontvang je een mail met je antwoorden. Op deze mail mag je dan ook nog 5 vragen stellen.

Wil jij een online reading? stuur mij een mailtje: info@hellohedwig.com en je ontvangt de informatie die nodig is.

Praktische Informatie:

60 minuten à 75 euro

Betaling kan ook via Paypal*, maar ik kan

ook een tikkie sturen.

*Vanwege de kosten van Paypal dien ik 80 euro in rekening te brengen.

Online Coaching

Via teams kan ik jou online coachen. Het gemak dat je beleeft, geen onkosten aan parkeermeters of benzine en je hoeft niet door weer en wind. De duur is anderhalf uur voor 75 euro. Deze tijd wordt net als in de praktijk voor je vrijgemaakt.

Het enige dat anders is, is dat je vooraf betaald. Je ontvangt een factuur en betalingsmethode en na betaling plannen we een datum in.

Waarin coachen:

- Je competenties (je bent de weg kwijt en je wil weten wie je nu werkelijk bent, wat je kan en wat je wel en niet in het leven kunt doen)

- Businesscoachen (je hebt een idee over een bedrijf of je weet het niet meer met je bedrijf, via jouw gidsen gaan we aan de slag en zo ook worden je competenties meegenomen)

- Carrière ( welke weg past het beste bij mij, wat is nu mijn passie)

- Je bent net alleen en je weet niet meer de draad op te pakken, dit door liefdesbreuk of een overlijden, dit alles is een rouwproces en gaan we mee aan de slag)

Alle cochingsessies hebben een spiritueel tintje want ik gebruik mijn gave en jouw gidsen om je pad te kunnen volgen en bewandelen. 

Interesse in Online? stuur mij een mailtje: info@hellohedwig.com en ontvang mijn informatie. Geef aan waarmee ik jou kan helpen.

Praktische Informatie:

90 minuten à 80 euro

Een computer gebruiken

Mocht u verhinderd zijn……………

Mijn unieke aanpak kan enkel efficiënt werken, indien gemaakte afspraken nageleefd worden. Ik vraag u daarom beleefd om mij minstens 48u op voorhand af te bellen indien u uw afspraak niet kunt nakomen. 

Het niet nakomen van deze afspraak wil zeggen dat ik niet meer andere mensen kan helpen en ook dat uur geen inkomen genereer. Indien u uw afspraak niet 48 uur van tevoren afzegt, ben ik genoodzaakt u het behandeltarief in rekening te brengen.

Hopende op uw begrip.

bottom of page