top of page

Geestje Opa Bert

20230126_162008_edited.jpg

Kinderboek
Geestje
Opa
Bert

Hond als gids.jpg
Zelfs beestjes worden zieltjes
Geestje opa Bert bij Bijou.jpg
20230126_172845.jpg

Een kinderboek dat uw kind kan helpen bij spiritualiteit. 

Kinderen voelen zich onbegrepen wanneer ze zelf in aanraking komen met spiritualiteit op wat voor een manier dan ook. Ouders/verzorgers kunnen vaak geen raad geven omdat ze zelf er misschien geen affiniteit mee hebben. Men gaat op zoek naar boeken en spreken met ervaringsdeskundigen om het te kunnen begrijpen.

 

Dit boek is speciaal voor kinderen vanaf vier jaar om hun op een leuke manier uit te leggen hoe men van een mens een Geestje wordt en dat men niet bang hoeft te zijn voor geestjes. Het voordeel van dit boek is dat het kind rustiger wordt, ouders het ook beter begrijpen en samen de wereld in het hiernamaals beter een plekje kunnen geven in ons aards leven.

 

Het boek is geschreven en geïllustreerd door Medium Hello Hedwig. Haar ervaring als kind met een kanaaltje meer maakte haar leven niet gemakkelijk.

De onwetendheid van mensen en de kinderen met hun ouders in haar praktijk heeft haar ertoe gezet om dit boek te schrijven.

* Men kan dit kinderboek ook geven wanneer iemand is overleden om het verdriet te verzachten of wanneer iemand gaat overlijden om te weten dat ze je altijd horen en zien.

 

Een heerlijk, kleurrijk,  begrijpend en leerzaam kinderboek.

---------------------------

Reacties:

* Wat een leuk boek, ik was het aan het voorlezen en zowel mijn kind als ik wilde niet stoppen. De opdrachtjes maakt het zo begrijpelijk. Een echte aanrader.

V. Cobben

* Ik heb stiekem als oma zelf het boek gelezen, tranen in mijn ogen, wat is dit mooi beschreven en zelfs voor mij zo begrijpelijk. Mooi cadeau om samen met mijn kleinkind te lezen.

P. Gullikers

* Mijn kind heeft het boek mee naar bed genomen en ze is 7 jaar. Ze zei; mama, wat een mooi boek en zo leuk. Dank je wel Hedwig.

R. Aquilini

* Wat een kleuren, wat een beleving, zo mooi beschreven, geen woorden voor. Dit boek is zelfs voor volwassen een begripvol boek.

M. Jenssen

* Als oma, die niet meer lang heeft, heb ik voor ieder kleinkind dit boek gekocht. Allemaal van 5 jaar tot en met 12 jaar zeiden: Oma, jij wordt dadelijk een geestje en dan ben je er nog steeds, net als Geestje Opa Bert. Eén kleinkind zei: Ik heb ook een geestje gezien oma, ik weet alleen niet wie, maar maakt niet uit. Mooi boek Hedwig, mijn complimenten en wat een werk heb je erin gestoken.

B. Frins

bottom of page