top of page
pray-1639946_1280-1030x508.jpg

Reading

Hello

Soms heb je een gevoel dat je niet kunt beschrijven, wil je antwoorden op vragen over bijvoorbeeld je financiële situatie, sta je voor een moeilijke zakelijke beslissing, heb je vragen over je relatie of weet je niet wat je levenspad is?

Al deze vragen en meer kun je beantwoord krijgen tijdens een reading. 

Wat houdt een reading in?
Tijdens een reading wordt er contact gemaakt met jouw gidsen. Dit kunnen overleden dierbaren zijn of iemand die iets verder weg bij je staat en jou wil helpen op jouw levenspad.

Bij Hedwig maak je een afspraak voor 60 minuten, de eerste 10 minuten maakt zij contact en vertelt zij zonder u aan het woord te laten wat zij doorkrijgt. U zegt in principe niets. 

 

Overleden dierbaren laten vaak een herkenningspunt  achter, Hedwig verteld u dit, zodat u weet wie zij precies zijn en u weet met wie er contact is.

Hedwig is discreet en geeft ook aan dat sommige wegen zelf bewandelt moeten worden en gidsen ook geen tijd kennen.


Tijdens de reading krijgt u alle tijd om vragen te stellen. U kunt foto's meenemen, maar Hedwig heeft deze vaak niet nodig. ​

Praktische Informatie:

60 minuten à 75 euro. 

Helaas doe ik niet meer aan 30 minuten gesprekken ivm de drukte.

OEPS IK BEN NOG EEN VRAAG VERGETEN TE STELLEN.

Dit kan gebeuren en de laatste tijd wordt mij op de app dezelfde dag of dagen erna nog erop teruggekomen. Hoeveel ik ook van mensen hou, ik moet ergens mijn grenzen aangeven want anders ben ik in de avonduren ook aan het werken. 

De oplossing is: per vraag vraag ik 15 euro, want ik moet mij ook weer focussen. Stuur een foto van jezelf en je vraag naar info@hellohedwig.com en je ontvangt een datum met je antwoordt via mail. Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Coachen

Waarin coachen:

- Je competenties (je bent de weg kwijt en je wil weten wie je nu werkelijk bent, wat je kan en wat je wel en niet in het leven kunt doen)

- Businesscoachen (je hebt een idee over een bedrijf of je weet het niet meer met je bedrijf, via jouw gidsen gaan we aan de slag en zo ook worden je competenties meegenomen)

- Carrière ( welke weg past het beste bij mij, wat is nu mijn passie)

- Je bent net alleen en je weet niet meer de draad op te pakken, dit door liefdesbreuk of een overlijden, dit alles is een rouwproces en gaan we mee aan de slag)

Alle cochingsessies hebben een spiritueel tintje want ik gebruik mijn gave en jouw gidsen om je pad te kunnen volgen en bewandelen. 

Interesse in Online? stuur mij een mailtje: info@hellohedwig.com en ontvang mijn informatie. Geef aan waarmee ik jou kan helpen.

Praktische Informatie:

90 minuten à 75 euro

zeester.jpg

Mocht u verhinderd zijn……………

Mijn unieke aanpak kan enkel efficiënt werken, indien gemaakte afspraken nageleefd worden. Ik vraag u daarom beleefd om mij minstens 48 uur op voorhand af te bellen indien u uw afspraak niet kunt nakomen. 

Het niet nakomen van deze afspraak wil zeggen dat ik niet meer andere mensen kan helpen en ook dat uur geen inkomen genereer. Indien u uw afspraak niet 48 uur van tevoren afzegt, ben ik genoodzaakt u het behandeltarief in rekening te brengen.

Hopende dat u mij begrijpt.

bottom of page