top of page

Soultravel

10 november 2023 t/m 13 november 2023

1711 carré te wittem Limburg

(3 plekjes vrijgekomen)

Dit Soultravel weekend zegt het eigenlijk al. Je ziel gaat op reis naar die frequentie die bij je past. Soms wil je iets in het spirituele ondernemen, maar wat geeft jouw ziel nu aan, wat voelt jouw ziel nu bij elke frequentie.

In dit weekend laten we je deelnemen aan allerlei frequenties die jouw ziel openen en waardoor je de mooiste boodschappen mag ontvangen. Daarbij leer je in alle opzichten jezelf kennen en waar te nemen, zullen veranderingen plaatsvinden in positieve zin en krijg je je passie te zien in wat jou gelukkig maakt.

Woonkamer.jpg

Soultravel 
Door Energy Academy

Soultravel is een bewustwording van je ziel, je eigen ik. Heel vaak wil je antwoorden ontvangen op vragen of gebeurtenissen, maar hoe ontvang je deze nu. Geloof me, iedereen is met een kanaaltje meer geboren, natuurlijk gebruikt iedereen deze anders, maar spiritueel is iedereen in welke vorm dan ook.

In dit weekend leer jij wie jij nu eigenlijk bent. Door in rust je lichaam te voelen, te lezen en dat in samenwerking met boodschappen uit het hiernamaals is een cadeautje om nooit te vergeten. Door te voelen van verschillende frequenties ontmoet jij je gids of gidsen en mag je gaan ontvangen wat ze te zeggen hebben.

Iedere cultuur heeft een eigen spirituele benadering en met deze cultuurfrequenties willen wij jou laten kennismaken.

Je verblijf.

In deze mooie boerderij zul je in alle luxe worden ontvangen en zul je heerlijk slapen in boxspringbedden en heeft iedere kamer een eigen badkamer en toilet.

Deze boerderij is gelegen te Wittem, midden in een groot weiland en loopafstand van het bos. Dit om heerlijk een frisse neus te halen en de natuur in deze november maand in je op te nemen. Zeker met de stiltewandeling.

Natuurlijk zal er een prijsindicatie zijn voor een kamer alleen en een kamer te delen, alles is mogelijk.

 

Praktische informatie

Aangezien er meerdere mensen kiezen om vaker deel te nemen aan mijn weekenden, zal in dit weekend de theorie over het hiernamaals vervangen worden door Yin/hatha yoga voor deze mensen. Zo blijft het voor iedereen interessant. 
 

Je weekendprogramma:

* Spirituele meditatie, ontmoet je gids.

* Het hiernamaals theorie en de leer van frequentie.

* Sjamanic Drum concert.

* 5 rythms of Gabriela Roth

* Butoh dance, energetische dans.

* Voedingsleer, weet wat je eet zonder dieet.

* Yin Yoga. 

* Hatha Yoga

* Channelen en Healen

* Handpan, sjamanic fluit, sjamanic trommel en didgiridoo concert.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Data: 10 november t/m 13 november 2023, voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk.

Verzorging:

Iedere slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer en wc.

Je ontvangt iedere dag een orthomoleculair Vegan ontbijt, lunch en diner. Biologische verse Thee, fruitwaters en vers gemalen koffie de gehele dag door.  Als tussendoortje iets bijzonders. De meeste gerechten zijn gluten-en lactosevrij, ben je echt allergisch, laat ons dit weten. Ook voor andere producten. Wij houden hier rekening mee. In de ochtend wordt een heerlijke smoothie geserveerd en broodjes/croissant met beleg. (bij gluten- en lactose intolerantie zullen wij andere producten serveren tegen een meerprijs van 35 euro)

Meditatiematten, dekens, kussens zijn allemaal aanwezig.

Je ontvangt een syllabus en schrijfmateriaal en verder is je slaapkamer voorzien van bedden- en linnengoed.

Tijdstip: Je arriveert om 16.00 uur op vrijdag 10 november en je mag op zondagavond rond 20.00 uur vertrekken of je verblijft tot en met maandagochtend 9.00 uur.

Eerdere Spirituele groepen:

Kosten en vergoeding:

Kosten voor dit weekend zijn 450 euro p.p. voor een gedeelde kamer en 575 euro voor een kamer alleen. 

Eet je gluten en - lactosevrij dan passen wij jouw toetjes, ontbijt, lunch en diner aan. Meerprijs 35 euro.

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijze dan ontvang je een factuur voor je zorgverzekeraar met 3 orthomoleculaire consulten à 45 euro.

Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Dit omdat eigenaar van Innerfresh, Aschwin van Diermen, Orthomoleculair Therapeut aangesloten is bij het MBOG. Hij is diegene in dit weekend die jou voedingsleer zal geven.

Mooi meegenomen, niet waar! 

Waarom ver zoeken als het ook dichtbij kan.

Meet The Team

bottom of page