Workshops

Geef je op en doe mee

Basis cursus

Leren Channelen

Medium zijn is meestal aangeboren en puur doordat je kanaal naar de andere wereld zich rond het 5de levensjaar niet heeft gesloten. Toch kun je je kanaal weer openen en de manier waarop, dat leer ik je in deze cursus. Het zal je vragen over het hiernamaals beantwoorden en zo ook leer je channeltechnieken om berichten te ontvangen.

Je oefent ook samen met andere mensen en je gaat dit in alle rust doen. Deze rust om te ontvangen zal ik je leren.

Praktische informatie:

Zaterdag 21 mei 2022

Locatie: Privé (adres wordt doorgegeven)

Maximaal 6 mensen 

Kosten: 150.00 euro p.p.

Kosten inclusief: koffie/ thee en gebak,

Lunch naar keuze en op eigen kosten bij Talentino. 

Aanvang: 10 uur t/m 17.00 uur

handen en vlinders.jpg
Persoon in hoodie

Angst is een innerlijke pijn

Iedereen heeft een bepaalde angst. Angst is ook een breed woord en we verbergen het graag. De één heeft angst nooit een partner te vinden of in de businesswereld naar potentiële klanten te gaan, de ander heeft angst om te solliciteren, weer een ander heeft angst voor mondige mensen, weer een angst is dat je nieuwe mensen leert kennen en niet weet wat te zeggen. Zo heb je tal van angsten, maar iedereen heeft een angst. Geloof me, jouw angst kent iedereen.

Angst is een verdriet van het niet kunnen, angst is een verdriet dat jij je niet volmaakt voelt en angst zorgt ervoor dat je gaat leven naar je angst en dus gaat ontwijken, smoesjes gaat verzinnen of je achter mensen en of gezegdes gaat verstoppen.  Door angst ga je ontwijken en laat je niet toe om het goede gevoel te voelen.

Wil jij aan je angst werken, dan is dit je eerste stapje om je angst te eerst te begrijpen, te zien en te voelen. We kijken samen waar deze angst nu vandaan komt en wat je eraan kunt doen.

Praktische informatie:

Zaterdag 2 juli 2022

Locatie: Harvey Maastricht

Maximaal 15 mensen

Kosten: 150.00 euro p.p.

Kosten inclusief: koffie/ thee en gebak,

Lunch naar keuze en op eigen kosten

Aanvang: 11 uur t/m 17.00 uur