Business coaching

Je zaak is wie jij bent

Hedwig.jpg

Je eigen bedrijf

Een droom of wordt het werkelijkheid

Jaren heb ik als businesscoach/begeleider met grote merken gewerkt om hun zaken op poten te zetten en ook de eilanden-cultuur binnen hun bedrijven op te lossen. Door mijn gave wist ik waar ik de juiste mensen kon inzetten op de juiste afdelingen.

Mijn werkwijze gaat samen met jouw overleden dierbare, door te channelen weet ik meteen of ik jou kan helpen bij het vinden van je passie of je droom om een zaak op te zeten.

Stilzitten is niet mijn motto, maar ondernemen wel. Ik zet jou dan ook direct aan het werk, ik maak je doelen visueel en haalbaar. Ik laat je ook zien wie jij bent, wat je kunnen is en wat je beter aan een ander kunt overlaten. 

Ik help jou daar waar je angsten zitten, maar ook je balans te bewaren tussen werk en privé.

Geloof me, een zaak is niet zomaar opgezet, maakt je niet direct rijk en vrije tijd kun je de eerste tijd op je buik schrijven. Wat je wel ontvangt is de vrijheid waar je naar verlangt.

Praktische info:

5 sessies à 90 minuten à 100,00 euro.

 

Jenny Rutten

Pür Mama

Na een zware bevalling en een zoektocht naar mentale steun na de bevalling, heb ik besloten dat gat zelf maar in te vullen. Ik kon namelijk niks vinden, en met mijn psychologiemaster zag ik volop mogelijkheden om zelf moeders te gaan helpen die niet op een roze wolk zitten. Ik had wel een idee hoe ik dat wilde doen, en in een reading benoemde Hedwig dit, zonder dat ik haar daar iets over had verteld. Daardoor wist ik dat ik door moest gaan met mijn idee en dat dit weleens sneller kon gaan dan ik in eerste instantie had verwacht.

Hedwig stelt altijd de juiste vragen. Namelijk die, waar ik op dat moment nog geen antwoord op heb. Op het moment zelf voel ik me altijd betrapt en onvoorbereid, maar als ik vervolgens naar buiten loop denk ik “wow, als ze die vraag niet had gesteld, wist ik nu dit en dat niet”. Als ik een vaag idee in mijn hoofd heb, krijgt ze dat door en kan ze mij vrij snel vertellen of het wel of geen goed idee is.

 

Iedere meeting is anders, en altijd wordt precies dat thema aangekaart waar ik op dat moment vastzit of niet verder kom.
Daarnaast is Hedwig eerlijk en direct, wat ik altijd enorm waardeer bij mensen. Ik loop altijd vol inspiratie, ideeën en motivatie weer naar buiten.

+31 6 11698252
info@purmama.net

www.purmama.net

226278518_117671763922808_791686140017752319_n.jpg
218390890_111984797824838_6290661876354652051_n.jpg
Grafisch Vormgever Kyra.png

Kyra berkhof

Grafisch Vormgever

De eerste keer dat ik een reading kreeg bij Hedwig was ik ontzettend zenuwachtig (wat staat me te wachten, wil ik dit wel horen en allerlei gedachten gingen door me heen), maar vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik dat ik bij de juiste coach was. Het warme welkom en de prettige sfeer zorgen hier ook voor. Hedwig heeft mij ontzettend geholpen met haar coaching door eerlijk en rechtdoorzee te zijn op een hele prettige, laagdrempelige manier met veel humor. Hedwig leerde mij op een andere manier naar mezelf kijken, knopen door te hakken en vooral mijn passie te gaan volgen. Ik gun iedereen een Hedwig! 

 

Xxx

Kyra Berkhof

Kyra_grafisch_vormgever

06-27336775

Hazel.webp
Logo Hazel.webp

Hazel van der Hak

Jongeren - studie coach

Na jarenlang werkzaam te zijn als lerares, wilde ik een draai geven aan mijn leven. Ik zocht een coach en kwam uit bij Hedwig. Bij haar zat ik goed. Ze werkt laagdrempelig en  heeft humor. Hedwig is heel duidelijk en eerlijk. Ze is in staat om je de juiste vragen te stellen. Zo is het ook gekomen dat ik een lang gekoesterde droom in vervulling heb laten gaan: namelijk mijn eigen bedrijf starten als jongerencoach die jongeren helpt met studeren (op een leuke wijze) maar ook om zichzelf weer goed in hun vel te laten voelen. 

Hedwig heeft mij alle tips en trucs meegegeven om op een verantwoorde manier mijn bedrijf te starten.

Het zijn niet alleen haar adviezen, woorden en werkvormen die je bijblijven, maar ook een positief gevoel dat ze je meegeeft, dat je het kunt. Zij helpt je in je onzekerheden bij het "doen", en dat is misschien nog wel het meest belangrijke. Want daar begint het bij…

Hazel van der Hak

www.coachhazel.com

0031- (0)6 48097836

Hazel.webp
67715500_1874968525939827_1986330556589146112_n.jpg
Screenshot_20211001_084954 (002).jpg

Alexandra

Eet, Beweeg, Voel

BODYWAVE4YOU

Ik had een passie, ik wilde mensen laagdrempelig helpen met een betere leefstijl. Maar hoe?

Door een reading te boeken bij Hedwig kwam dit duidelijk naar voren. Daar zij aangaf mij hierbij ook te kunnen helpen, heb ik haar aanbod aangenomen en begonnen.  Hedwig geloofde in mij, oordeelde niet wanneer ik ergens geen verstand van had en zette mijn angst om in positiviteit. Zelfs mijn houding werd aangepakt, omdat mensen non- verbaal oordelen. Wat ik ook zo fijn vind aan Hedwig is dat ze nog steeds voor me klaar staat.

 

Mijn bedrijf is nog groeiende, maar ik ben dankbaar in de steun en vooral geduld dat ze in mij heeft.

www.bodywave4you.nl

06 245 321 94

bodywave4you@gmail.com