top of page
___but_i_can__t_by_nevletlenlulu-d49u74i.jpg

Spiritueel Weekend
Energy Academy

Hoe mooi zou het zijn om contact met je overleden dierbare te kunnen maken zonder een medium. Dat kun jij ook, iedereen heeft een kanaaltje naar de andere wereld en ik leer je deze open te stellen op een normale en niet angstige manier, zodat jij met je overleden dierbare kunt communiceren.

10 maart 2023      t/m       13 maart 2023

Nog 1 plekje vrij voor een man.

overzicht-woonkamer-2-qyhU.jfif

Ons spiritueel huisje

schuin-merum-kopie-nYhE.jfif

Wil jij al lange tijd kijken hoe jij contact kunt leggen met je overleden dierbare om antwoorden te ontvangen betreffende levensvragen, kijken hoe het met hen gaat maar ook om te kijken waarom jij op deze aardbol bent.

Doe dan mee met dit weekend.

Al eerder hebben wij in dit huisje een spiritueel weekend ondergaan en het was magisch, onbekende mensen werden één met elkaar, omdat het huis zo'n warm ontvangst geeft kom je ook meteen tot jezelf, dit is dan ook nodig om goed te kunnen channelen.

Allemaal worden we geboren met een kanaaltje meer. De één is heel gevoelig, de ander voelt de aanwezigheid van iets, weer een ander doet aan healing of Reiki.

Dit weekend geeft jou meer inzicht in jouw vragen betreffende jouw Sixth Sense. Ik heb zelfs ouders die speciaal mee gaan om hun kind meer te begrijpen die paranormaal is of ervaringen meemaakt.

Het is een weekend waar je zelf gaat leren channelen, waar jij leert welke vormen van spiritualiteit er zijn door de theorie die ik je leer. Waar je puur leert leven en zo ook te ontvangen.

Heel belangrijk, dat we er mogen zijn en jouw vragen beantwoordt worden.

Het weekend is voor jong en oud (vanaf 18 jaar) toegankelijk, mannen en vrouwen en zo ook voor mensen die gewoon meer willen weten maar nog niets hebben meegemaakt.

------

Lieve dames en heren, deze cottage aan de rand van Herten- Limburg is een huisje dat je omringt met warmte, gezelligheid en vooral het gevoel geeft dat je thuis komt. Een heerlijke open haard waar je 's avonds een gesprek kunt voeren.

De slaapkamers worden gedeeld met twee mensen.

Praktische informatie
 

Je programma:

* Leren channelen, zowel theorie als oefeningen,

* Bespreekbaar maken van jouw ervaringen,

* Workshop Puur Leven

* Inzichtkaarten maken (vrijblijvend)

* Voedingsleer,

* Genieten

Data: 10 maart t/m 13 maart 2023, voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk.

Verzorging:

Je ontvangt iedere dag een orthomoleculair Vegan ontbijt, lunch en diner. Biologische verse Thee, fruitwaters en vers gemalen koffie de gehele dag door.  Als tussendoortje iets bijzonders.

Meditatiematten, dekens, kussens zijn allemaal aanwezig.

Je ontvangt een syllabus en schrijfmateriaal en verder is je slaapkamer voorzien van bedden en - linnengoed (1 kleine en 1 grote handdoek)

Kosten en vergoeding:

Kosten voor dit weekend zijn 425 euro, wil je ook geheel glutenvrij en lactosevrij eten, dan berekenen we 455 euro .

Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijze dan ontvang je een factuur voor je zorgverzekeraar met 3 orthomoleculaire consulten à 45 euro.

Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Dit omdat eigenaar van Innerfresh, Aschwin van Diermen, Orthomoleculair Therapeut aangesloten is bij het MBOG. Hij is diegene in dit weekend die jou voedingsleer zal geven.

Mooi meegenomen, niet waar! Hou er rekening mee dat  je je dan wel aanvullend laat verzekeren voor alternatieve zorg eind 2021.

Waarom ver zoeken als het ook dichtbij kan.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Contact

Meld je nu aan voor dit weekend en ontvang mooie berichten op levensvragen uit het hiernamaals. Klik aub hier

0031-(0)6 450 666 16

bottom of page