To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Spiritueel Weekend Herten

15 okt. 2021 t/m 18 okt. 2021

Dit Spiritueel weekend zal in Herten, vlakbij Roermond plaatsvinden. Allemaal hebben we wel eens vragen over het hiernamaals of hoe het kan dat onze overleden dierbare contact zoeken.
In dit weekend ga ook jij boodschappen doorkrijgen van je overleden dierbare (jouw gidsen). Dit op een hele leuke manier op zowel creatief gebied als via oefeningen met elkaar. Het is niet beangstigend maar juist een hele leuke manier om zelf open te staan en te leren hoe je boodschappen kunt zien en voelen.
Dit weekend is voor iedereen toegankelijk, zelfs mijn zoon van 14 heeft het geweldig gevonden en zou het zo weer doen. Je hoeft echt geen medium te zijn of iemand te zijn die al eens iets heeft meegemaakt. Nee, ook jij die nergens ervaring in heeft kan dit leren. Je zult niet naar een weekend een medium zijn, maar je zult wel leren om je derde oog, zesde zintuig meer en meer te gebruiken, je gaat boodschappen zien en horen en vooral de rust en geduld die je gaat leren, brengen jou in dit weekend tot bepaalde bewustwording van leven.
overzicht-woonkamer-2-qyhU
144-dEma
cvzplfst3v0xlfve75gi
eettafel-merum-denu
law-of-attraction-1
2R1A7338_1
Je verblijf
Je verblijft in een heel gezellig huisje midden in de natuur. Dus ook heerlijk om 's avonds even te wandelen. Dit InnerPeace huisje is voorzien van heerlijke slaapkamers waarbij je met twee mensen een badkamer/toilet deelt en slaapt op heerlijke boxspringbedden. De huiskamer en keuken zijn aan één aangesloten en de gezelligheid straalt ervan af.
 
Verder zal een heerlijke Vegan ontbijt, lunch, tussendoortje en avondeten voor jou worden klaargemaakt. De hele dag kun je gebruik maken van koffie, thee en fruitwaters en bij het avondeten een heerlijk wit of rood wijntje. 
Het Programma
Het programma is zeer variërend; er wordt een channelcursus gegeven, waarbij je ook leert om boodschappen door te geven aan een ander maar vooral ook wat channelen nu eigenlijk is. De creatieve workshop is gebaseerd op je eigen overledenen en je ontvangt orthomoleculaire voedingsadvies van Aschwin van Diermen om bewust te worden over je eigen "Tempel" en onderhoudt. Je leeft maar één keer en wil je alle energie geven.
Praktische Informatie
Je deelt een kamer met iemand anders en de kosten zijn 395 euro p.p. 
Dit is inclusief alle workshops, eten en drinken, lesmateriaal.
Je mag in twee gedeeltes betalen.
Je ontvangt 3 consulten à 45 euro van Aschwin van Diermen, Praktijk Innerfresh voor je zorgverzekeraar omdat je orthomoleculair voedingsadvies ontvangt. Deze factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekert bent voor alternatieve geneeswijze. Hij is aangesloten bij het MBOG.
Heb jij interesse, meld je aan: info@hellohedwig.com of per app: 06-450 666 16.
Je ontvangt dan de Algemene Voorwaarden, Inschrijving en Flyer.
Eerdere Innerpeace Spirituele Weekenden

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.