Het Spiritueel Weekend

23 april 2021 t/m 26 april 2021

Het Spirituele Weekend is niet zweverig, het geeft jou de kracht terug die jij  even kwijt was. 
Dit in een fantastisch, modern en ruim opgezet huis waar je af en toe ook even kunt genieten van de Finse sauna.
 
Als medium kom ik vaak mensen tegen die even de weg kwijt zijn en de kracht niet vinden om deze terug te vinden. Door een reading vinden ze al rust en vaker willen ze na de hand toch ook aan zichzelf werken door samenwerking met hun eigen overleden dierbare. 
Dit gaf mij de gedachte om er een weekend van te maken. Uiteindelijk heeft ieder huisje zijn kruisje.
Moet ik in een groep mijn probleem neerleggen? Nee, dat hoef je totaal niet, de ander heeft niets aan jouw gevoel of beleving, zij hebben hun eigen gevoel en beleving en iedereen verwerkt het op zijn of haar manier.
Daarbij, zou het ontzettend vermoeiend zijn om aan een tafel te luisteren naar ieders verhaal.  Je wil immers je tijd geheel anders indelen, nietwaar?
Zo gaan we ook aan het werk.
 
Je ondergaat dit weekend een gevoel naar bevrijding; je ontvangt nieuwe inzichten, waarbij verwerken van stukken in je leven omgeturnd worden naar nieuwe haalbare doelen, mede door wat je van je gidsen door krijgt. Ik laat jou ook werken met je gidsen, het is niet angstaanjagend maar juist bevrijdend. Dit door oefeningen en samen creatief met je gids bezig te zijn.
In dit weekend met een spiritueel randje ga ik jou leren om  in contact te komen met je overleden dierbare en naar hun te luisteren, ik ga jou laten zien hoe je in volledige rust jezelf kunt terugvinden en geef ik je handvatten  om van jouw leven weer een passievol leven te maken.
Dit in één weekend? zul je je afvragen. Het zijn drie mooie, maar ook intensieve dagen dat je met jezelf bezig bent. Vanuit een rust ga jij werken in samenwerking met mij als medium. Alle gerechten in dit weekend zijn biologisch en orthomoleculair bereidt omdat je ook je eigen ziel/tempel moet onderhouden.
 
Programma
Deze krijg je toegestuurd nadat je je bevestiging hebt ontvangen.
Waarom? Omdat je weer gaat denken of je dit wel wil of niet. Het gaat er juist om dat je dit weekend ondergaat en je je niet laat leiden door gedachten of gevoelens. Spannend hé....maar geloof me, het is geweldig om te doen en zo leuk.
Het is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, man en vrouw. 
Je verblijf
Het huis is gelegen in Vaux-Chavanne, in de gemeente Manhay en in de provincie Luxemburg.  Dit is een uurtje vanaf Maastricht.
Het is het perfecte startpunt voor prachtige wandelingen en heeft een centrale locatie voor het verkennen van de regio, mocht je even een frisse neus willen halen. 

Deze 4-sterren woning biedt ook een uitstekende ontspanningsruimte met sauna en 3 verwarmde ligstoelen! Wat een genot om te koesteren in een spa van deze kwaliteit na een dag vol ontdekking en plezier! 

Een goed weekend rekent ook op een goede nachtrust. De eigenaren hebben er daarom voor gekozen om bedden van goede kwaliteit te voorzien in de 8 slaapkamers zullen zelfs de meest veeleisende bekoren. Voor jouw comfort biedt de woning 7 badkamers waarvan 6 geïntegreerd zijn in de slaapkamer: wat een luxe!

Verder heeft het huis een mooie woonkamer en een luxe keuken en eettafel.

Praktische informatie
Voor wie; voor alle vrouwen en mannen die dit leuk vinden, we hebben altijd een gevarieerde groep kwa leeftijd en het is heel mooi hoe de interactie is tussen mensen. Dus ja, voor iedereen toegankelijk. Het Spiritueel Weekend is een lang weekend van vrijdagmiddag t/m maandagochtend. Je zou zondagavond ook naar huis kunnen gaan, dit doet helaas niets aan de prijs.
Er word ook orthomoleculair gekookt en leer je wat voeding doet met je lichaam, dit wordt gegeven door Aschwin van Diermen.
Dit weekend bedraagt 395,- euro waarvan je, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze krijg je nog 3x à 45,00 aan orthomoleculaire consulten. Deze drie consulten kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en ontvangt u 135 euro gedeeltelijk of geheel terug. Is dit niet geweldig! 
Ga je mee? Toppie, een welverdiend cadeautje voor jezelf : info@hellohedwig.com
Onze eerdere groepen, wat hebben we gelachen, gehuild en vooral onszelf kunnen zijn.
Wanneer Corona in deze tijd nog speelt, zullen wij bij code rood uw geld teruggeven of u mag beslissen een voucher aan te nemen voor de volgende geplande datum.

Hellohedwig.com

Wethouder van Caldenborghlaan 43d, 6226 BS Maastricht

0645066616 - info@hellohedwig.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle