To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

  Het Spiritueel Weekend Six Sense

19 november 2021 t/m 22 november 2021

Het Spirituele Weekend Six Sense is voor iedereen toegankelijk die nieuwsgierig is naar zijn eigen Six Sense oftewel kanaal tussen deze aarde en het hiernamaals. We worden allemaal "puur" geboren, waarbij we tot ons vijfde of zesde levensjaar nog open staan voor het hiernamaals en dit sluit rond deze leeftijd. Dit door indrukken en informatie van buitenaf. Bij sommige sluit dit en of blijft open staan. Wanneer het open blijft staan wordt je vaker medium of paragnost genoemd.
Toch maakt iedereen wel wat mee op het gebied van het ontastbare. De één heeft vaak voorspellende dromen, de ander heeft het gevoel dat er vaker iemand om hem/haar aanwezig is, weer iemand anders heeft beelden of déjàvu's en sommige ruiken of zien mensen. Je kunt zo oneindig doorgaan. Ik als medium heb alle facetten wat er ook maar bestaat. Mijn taak is dan ook om mensen te helpen op deze wereld, hun rust te geven en hun te helpen met hun bestaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het Spiritueel Weekend
Je ondergaat dit weekend een gevoel naar bevrijding; je ontvangt nieuwe inzichten, waarbij verwerken van stukken in je leven omgeturnd worden naar nieuwe haalbare doelen, mede door wat je van je gidsen door krijgt. Ik laat jou ook werken met je gidsen, het is niet angstaanjagend maar juist bevrijdend. Dit door oefeningen en samen creatief met je gids bezig te zijn.
In dit weekend met een spiritueel randje ga ik jou leren om  in contact te komen met je overleden dierbare en naar hun te luisteren, ik ga jou laten zien hoe je in volledige rust jezelf kunt terugvinden en geef ik je handvatten  om van jouw leven weer een passievol leven te maken.
Dit in één weekend? Het zijn drie mooie, maar ook intensieve dagen dat je met jezelf bezig bent. Vanuit een rust ga jij werken in samenwerking met mij als medium. 
Programma
Het programma is zeer variërend; er wordt een channelcursus gegeven, waarbij je ook leert om boodschappen door te geven aan een ander, maar vooral ook wat channelen nu eigenlijk is. Ook al heb je geen gave en ga je alleen mee uit nieuwsgierigheid, ook jij zult ervaren.
Ik ga je leren vanuit een leeg hoofd te werken, waarbij je rust ondergaat in je eigen lichaam, je gaat terug naar je basis waarmee je hier gekomen bent en van hieruit zal je ook merken dat je gaat open staan voor het hiernamaals. Nieuwe beslissingen, doelen, je passie wordt aangeraakt en je gaat je werkelijke pad bewandelen met de hulp van jouw gidsen omdat je leert hen te voelen en dingen waar te nemen.
Dit doormiddel van contact te maken, creatief bezig te zijn en de zorg van je lichaam mee te nemen.
Je leeft maar één keer en je hebt maar één tempel.
Je ontbijt, lunch en avondeten is geheel orthomoleculair en deels biologisch, het tussendoortje is iets lekkers uit deze Limburgse streek. Verder kun je de gehele dag fruitwaters, bio theetjes en koffie drinken. Bij het avondeten wordt een heerlijke bio witte -of rode wijn geschonken. Nou, als dat geen feestje is.
 
Je ontvangt een syllabus zodat je thuis alles nog eens kunt doornemen en dat je zo ook kunt blijven oefenen.
Je verblijf

Je zult je al snel thuis voelen op deze gerenoveerde hoeve die de perfecte mix vormt tussen authentieke elementen en moderne luxe. Midden in het Zuid Limburgse Heuvelland in de plaats Mechelen.

Binnen
Als je de woning betreedt, ervaar je al meteen een ruimtelijk gevoel. De begane grond is een grote, open ruimte met veel sfeervolle gedeeltes, zodat je echt kunt genieten van het samenzijn. Het zitgedeelte ligt iets lager dan de rest van de ruimte en straalt daarom een bepaalde gezelligheid uit. Deze knusse sfeer wordt versterkt door de houtkachel en de slimme indeling van de hoekbank en fauteuils. Naast het zitgedeelte bevindt zich de eetkamer, die voorzien is van een lange eettafel. Vanuit deze ruimte heeft u een fantastisch uitzicht over het Geuldal.

Na een actieve dag in het Zuid-Limburgse Heuvelland is een goede nachtrust meer dan belangrijk. In deze hoeve  heb je de keuze uit tien prachtige slaapkamers die allemaal beschikken over luxe eenpersoonsboxspringbedden met toppers, en daarnaast een eigen badkamer. Eén van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond; deze slaapkamer is volledig rolstoeltoegankelijk en beschikt over een badkamer die is afgestemd op mindervaliden. De overige slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en zijn ruim van opzet.

 

Wellness

Op de eerste verdieping wacht u een leuke verrassing, namelijk een Finse sauna die plaats biedt voor zes personen.

Buiten
De buitenruimte is minstens zo indrukwekkend als de binnenruimte. Dit is vooral te danken aan het uitzicht over de velden en glooiende heuvels van het Geuldal. Via de openslaande tuindeuren in de eetkamer bereikt u het overdekte terras waar u heerlijk beschut kunt zitten dankzij de houten overkapping. 

Omgeving

De hoeve ligt aan de rand van het gezellige dorpje Mechelen. De buurtsuper, de bakker en verschillende restaurants en cafés liggen op loopafstand. Daarnaast kun je vanaf de voordeur diverse wandel- en fietsroutes starten. Het is dan ook zeker de moeite waard om het prachtige Heuvelland tussendoor of 's avonds te gaan verkennen.

 
 
Praktische informatie
Voor wie; voor alle vrouwen en mannen die dit leuk vinden, we hebben altijd een gevarieerde groep kwa leeftijd en het is heel mooi hoe de interactie is tussen mensen. Dus ja, voor iedereen toegankelijk. Het Spiritueel Weekend is een lang weekend van vrijdagmiddag t/m maandagochtend. Je zou zondagavond ook naar huis kunnen gaan, dit doet helaas niets aan de prijs.
Er word ook orthomoleculair gekookt en leer je wat voeding doet met je lichaam, dit wordt gegeven door Aschwin van Diermen.
Dit weekend bedraagt 395,- euro waarvan je, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze, je nog 3x à 45,00 aan orthomoleculaire consulten ontvangt. Deze drie consulten kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en ontvangt u 135 euro gedeeltelijk of geheel terug. Is dit niet geweldig! 
Ga je mee? Toppie, een welverdiend cadeautje voor jezelf : info@hellohedwig.com
Onze eerdere groepen, wat hebben we gelachen, gehuild en vooral onszelf kunnen zijn.
1600w-bea-210312-4307-UqYn
1600w-bea-201127-2848-Ehyt
big-bea-210312-4328-emUh
IMAG1416
handen vasthouden
2-2
1600w-bea-201127-2908-bUdu.jpg
1600w-2-eqah (1).jpg
big-bea-210312-4374-amAm.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.