Online Reading

Online reading is voor iedereen die wel of geen tijd  heeft, die moeilijk bij mij kan geraken of die het gewoon gemakkelijk vindt.
De vraag van velen is: "Is dit wel net zo goed". Ja, het is net zo goed, want ik maak contact met je ziel en je gidsen via jouw foto. In alle rust kan ik dan channelen en het gaat er precies zo aan toe als in de praktijk. Het enige verschil is dat het niet face tot face is. 
Hoe gaat dit?
Je stuurt een foto naar info@hellohedwig.com met je mobiele nummer. Je ontvangt via je mobiele een tikkie of voor de buitenlandse mensen een rekeningnummer met het factuurnummer en je naam. Je maakt dit eerst over en na ontvangst stuur ik jou de reading toe.
      Je mag vragen erbij zetten, meestal ga ik er eerst                    neutraal in en dan bekijk ik de vragen.
Wat ik zelf leuk vind?
De feed back, mensen in de praktijk zijn vaak verbaast, hebben even niet de tijd om het allemaal tot zich te laten komen. Via mail hoor en krijg ik zoveel leuke reacties en dat vind ik zelf heel erg leuk.
Praktische informatie:
30 minuten: 35,00 euro,  wanneer je drie vragen hebt.
60 minuten: 65,00 euro, wanneer je zoveel mogelijk wil weten.
* Nu in deze Corona tijd krijg ik vragen over; gaat die en die dood, sterven mijn ouders aan corona, best wel ernstig allemaal. Lieve mensen, je komt met een datum en gaat met een datum, het hiernamaals weet dat en ja, ik zou het kunnen doorkrijgen, maar die taak is niet aan mij. Hopende hier begrip voor op te brengen. Deze vragen beantwoord ik niet. 

Hellohedwig.com

Wethouder van Caldenborghlaan 43d, 6226 BS Maastricht

0645066616 - info@hellohedwig.com