top of page
jong meisje

Lian Linssen
Energetisch kindercoach

Soms weet je even niet als ouder/verzorger wat in je kind omgaat.

Het maakt je als ouder onzeker en het kind voelt zich niet begrepen.

Zeker wanneer je kind jong is, een beperking heeft of geen prater is.

 

Lian gebruikt haar vakbekwaamheid en tevens haar energetische frequentie om kinderen op hun gemak te stellen. Dit door het kind een tekening te laten maken en deze te analyseren of met gebruik van een speeltechniek "kind in beeld" ouder en kind samen elkaar te leren begrijpen. Uit voelen, zien en luisteren zal door deze techniek rust ontstaan in kind en ouders/verzorgers.

Lian Linssen

Wie ben ik

 

Mijn naam is Lian Linssen en ik ben energetisch kindercoach. 

Ik ben moeder van 2 zoontjes en woon samen met mijn partner in Susteren. Door werkzaam te zijn in de jeugdzorg als jeugd- en gezinsprofssional heb ik ontzettend veel ervaring mogen opdoen en leer ik iedere dag opnieuw nieuwe dingen.

 

Mijn passie is het helpen en begeleiden van kinderen & hun ouder(s)/verzorger(s) met ASS – ADHD of andere complexe problematiek. 

Buiten mijn vakgebied ben ik ook een energetisch kindercoach. Op jonge leeftijd kwam ik erachter dat ik energetisch kinderen heel goed kon "zien". Zonder gesprek kreeg ik beelden en zinnen door waardoor ik het kind begreep zonder ermee om te gaan. Dit gebruik ik ook in mijn vakgebied om het tot een geheel te brengen en met trots kan ik zeggen "met heel veel succes".

 

Energetisch kindercoach.

Als energetisch kindercoach ga ik met kinderen aan de slag om de onderbewuste laag boven te krijgen.

Op die manier transformeren ik onbegrip naar begrip en creëren we een veilige plek, waarin iedereen zichzelf kan zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kind in Beeld sessies

Vaak is het moeilijk voor een kind om de woordenschat te vinden om zich te uiten op de manier die zij willen. Doormiddel van Duplo en Playmobile poppetjes (beeldentaal) kan het kind op spelender wijze een situatie nabootsen. Door visuele elementen te gebruiken, leert het kind niet alleen met het hoofd (cognitief), maar ook met het hart (emotioneel) te voelen.

 

 

 

Kindertekening Analyse

Het analyseren van kindertekeningen is een waardevol hulpmiddel om te achterhalen waar bepaald gedrag vandaan komt. Als expert in het analyseren van kindertekening maak ik contact met het kind en zijn of haar tekening. Hierbij kijk ik naar het kleur gebruik, de symboliek, lijngebruik, plaatsing op het blad, vormen, grootte, dynamiek en de energie van de tekening.

 

— vervolg sessies zijn mogelijk —

 

Kinderen krijgen snel labels opgeplakt of worden in hokjes geplaatst.

Dit leidt tot onbegrip zowel bij kinderen als bij hun ouders. Wanneer je kind zich op zijn of haar gemak voelt, is het makkelijker om als ouder ook je plek te vinden. In plaats van mee te gaan in een bepaald verwachtingspatroon, pas je je verwachtingspatroon aan, zo ook onderdeel te worden van een systeem, creëer je je eigen systeem!

 

Liefs,

Lian

playmobilpoppetjes 2.jpg

Ouder en playmobil

playmobilpoppetjes.jpg

Kind en playmobil

websitetekening1.jpg
websitetekening3.jpg

Contact

Aangezien ik alleen op donderdag aanwezig ben in Maastricht (Praktijk Hello Hedwig). Stuur mij een appje of kijk op mijn website: www.lianlinssen.nl

Wil je mij volgen op Instagram: Lian Linssen

Binnenkort zal ik ook in Susteren werkzaam zijn.

0031 (0) 6 21 664 331

bottom of page