Innerfresh detox week maart

11 maart 2022 t/m 18 maart 2022

Wil jij er ook even tussenuit om je lichaam en geest eens een boost te geven?

Dit midden in de Belgische natuur?

We kennen het allemaal wel, het woord "detoxen", tegenwoordig wordt bijna alles detoxen genoemd.

(DE - TOX van De Toxines, we halen als het ware je toxines uit je lijf.)

Innerfresh is sinds 2004 gespecialiseerd in chronische ziekten en vaak een niet fitte darm zit herstel in de weg.       

Vandaar dat wij jou meenemen in een wereld waar wij jou alles leren over detoxen op een goede manier, geen gebruik van klysma's maar hoge darmspoelingen en onder begeleiding van een colon hydrotherapeut, waar wij jou iedere dag leren wat voeding en beweging doet met jouw lichaam. Waar wij jou ook leren welk eten je kunt toepassen bij bepaalde ziekten. Aan het einde van deze week is jouw levenswijze zodanig bewust van wat jij tot je neemt dat je bewuster wordt in jouw kookwijze maar ook eetwijze. Je gewicht verandert, je energie is weer terug en je zit zo heerlijk in je vel.

Detoxen bestaat niet alleen uit anders eten maar we nemen natuurlijk ook je mentale en innerlijke gevoel mee in deze week. Iedereen wil meer ontspanning in het leven, ervaart stress, drukte en of bezigheden waar men niet meer tevreden over is. 

In deze heerlijke week gaan we ook hiermee aan de slag, want jij mag allerlei soorten yoga gaan ondergaan, spirituele meditatie, we gaan pilates doen (voor iedereen toegankelijk) en leuke bewustwording workshops.

Buiten dit alles hebben we een heerlijke wellness: Finse Sauna, infrarood banken en een jacuzzi, kun je genieten van massages, pakkingen en schoonheidsbehandelingen, wat wil je nog meer.

Wandelen?

Er is genoeg tijd tussendoor om heerlijk het bos in te gaan of te wandelen in de Voerstreek waar wij ons bevinden.

 

Waarom ver zoeken als het ook dichtbij kan. 

Programma:

Voorafgaand aan deze week ontvang je een licht dieet met supplementen om je darmen te ledigen. Op vrijdagmiddag 17.00 - 17.30 kom je aan op de hoeve en zullen we jou begeleiden naar je kamer waar je in alle rust jezelf kunt opfrissen of omkleden in makkelijke kleding.

Om 18.00 uur beginnen we met de introductie van het personeel en programma. Om 18.30 uur eten we gezamenlijk een heerlijke maaltijdsoep.

Wat mag je nog meer verwachten deze week:

* 2 Darmreinigingen (je kunt altijd nog een derde bijboeken)

* Supplementen bij je ochtend, middag en avondeten

* Iedere dag voorzien we je van thee en fruitwaters

* Prognosmeting (zie www.innerfresh.nl)

* Iedere ochtend één soort yoga

* Meditatie - Mindfulness

* Voedingsleer

* Kookworkshop

* Bewustwordings workshop

* Pilates en Buik-Billen-Benen (vrijblijvend)

* Creatieve workshop (vrijblijvend)

* Uitje in de Voerstreek op onze kosten

* Vrij gebruik van onze wellness: Jacuzzi, Finse Sauna, Infrarood Banken

Verder kun je bij Nicky Hardij heerlijke massages, modderpakking en schoonheidsbehandelingen boeken of een persoonlijk voedingsadvies bij Aschwin. Deze betalingen dient ter plekken overhandigd te worden.

Het verblijf

 

Deze mooie luxe hoeve, genomineerd met 5 sterren, bevindt zich in een natuurgebied waar je je heerlijk kunt terugtrekken en wandelen in het mooie heuvellandschap. Het ligt 20 minuten van Maastricht in het plaatsje S'Gravenvoeren in Belgisch Limburg. Het plaatsje is tweetalig, namelijk Nederlands-Franstalig. Dus je voelt je een beetje in Frankrijk.

De hoeve is geheel modern maar toch gezellig en ruim opgezet. De slaapkamers zijn ieder voorzien van een eigen badkamer en de bedden zijn luxe boxspringbedden. Bij aankomst, ligt je badjas en badlinnen al klaar en wordt twee maal in de week ververst.

 

Er zijn twee woonkamers, eentje met een biljarttafel en een bar en de andere met heerlijke banken en een openhaard op stoom.

Deze hoeve heeft een apart bijgebouw voor yoga/meditatie/sport, darmreinigingen, schoonheidsbehandelingen en massages.

De yoga en sport deelnames worden in twee groepen georganiseerd zodat iedereen volle aandacht van Marijke mag ontvangen maar ook om de ruimte om jouw heen te bewaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

In beide keuzes (zie hieronder) ontvangt u, wanneer u aanvullend verzekert bent voor alternatieve zorg, 7 x een consult van 45 euro = 315.00 euro. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. Heb je vragen, vraag het gerust.

Een gedeelde kamer ; 995.00 euro per persoon

Een kamer alleen: 1395.00 euro per persoon

Dit bedrag is inclusief je detoxpakket (deze ontvang je twee weken voor aanvang), verblijf, verzorging en geheel programma maar behalve de schoonheidsbehandelingen, massages en nagelstyling bij Nicky Hardij.

Is dit niet Top! Voel jij dit ook, ga mee op onze detoxreis.

Kun je niet in maart, kijk dan voor onze detoxweek in mei. Deze is wel weer anders ingedeeld en is gebaseerd op de milde variant met eten.

Uw Innerfresh Team:

Hellohedwig.com

Wethouder van Caldenborghlaan 43d, 6226 BS Maastricht

0645066616 - info@hellohedwig.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle