Innerfresh Detoxweek
Cleanse and Healthweek
28 mei 2021 t/m 4 juni 2021
Bastogne, Ardennen-België
Al 8 jaar zijn onze detoxweken een begrip geworden in Nederland, België en nu ook Duitsland (mensen die aan de grens wonen en de Nederlandse taal beheersen).
In deze week gaan we namelijk het lichaam reinigen door het gebruik van een nieuwe effectieve en bewezen methode.  Onze producten zijn biologisch, vet/suikerloos, glutevrij, lactosevrij ontbijt, lunch en avondeten bereid met de juiste samenstelling van groente/fruit en gecombineerd met suppletie en speciale theesoorten.
Het is wonderbaarlijk wat dit met je doet en ja, je verliest gewicht maar dat is niet de hoofdzaak. Je leert anders te eten, je lever en (bij)nieren worden rustig aangepakt en het detoxen is zachter voor je milt.
Je ontvangt nog steeds twee darmspoelingen om je afvalstoffen weg te spoelen uit je dunne en dikke darm. Je zult er echt van opkijken wat je lichaam jou cadeau geeft. Het verschil van deze methode is dat je je niet slap voelt tijdens het detoxen.
Het detoxhuis bevindt zich in het hart van de Belgische Ardennen in het plaatsje Salle, in de gemeente Bertogne/Bastogne. , nog geen anderhalf uur van Maastricht. Dit huis oftewel boerderijvilla ligt midden in de Ardennen en vlakbij dorpjes die Franstalig zijn. Je wordt in alle luxe ontvangen en neem je zwemspullen maar mee want dit huis heeft een magnefique groot zwembad, dat ook in de koude dagen van mei verwarmd is. Zo ook heeft dit huis een Finse sauna, een heerlijke open haard en natuurlijk mooie woonkamers waar je lekker een tijdschrift of boek kunt lezen.
Het luxe detoxhuis is oorspronkelijk een 400 jaar oude boerderij, die in de periode tussen 2005-2007 geheel is gerenoveerd en gemoderniseerd. Stallen werden slaapvertrekken en de hooizolder veranderde in een grote woonkamer. Comfort en duurzaamheid staan bij deze boerderijvilla centraal. De boerderijvilla beschikt over tien slaapkamers met elk twee opgemaakte bedden en een eigen badkamer. In de gehele villa kan verbinding gemaakt worden met draadloos internet. Bij aankomst liggen de badjassen met slofjes voor je klaar om je een luxe verblijf te geven.
 
Het huis wordt momenteel voor april 2021 verbouwd met een extra yoga/meditatie- en massageruimte.
Deze Innerfresh Cleanse and Healthweek is anders dan de detoxweek van maart 2021. Hij is namelijk wat milder van aanpak maar net zo effectief en heeft een verwarmd zwembad waardoor het programma ook wordt aangepast.
Ons Programma:
Dit programma is voor alle leeftijden toegankelijk. Onze jongste deelneemster was 15 jaar en onze oudste deelnemer 81 jaar. Mannen en vrouwen doen aan onze programma's mee. Zelfs als je lichamelijk wat mankeert, houden wij hier rekening mee.
Je ontvangt een week voor aanvang een eetschema met suppletie en je begint drie dagen voor aanvang hiermee.
Vrijdag 28 mei 2021 arriveer je om 17.00 uur en gaan we lekker eten om 18.30 uur.
In deze week worden allerlei activiteiten aangeboden. Wat Innerfresh uniek maakt is dat wij programma's aanbieden die vrijblijvend zijn. Wij wensen natuurlijk wel dat er deelname is, maar we begrijpen ook dat je eens een dagje niets wil. In de informatie staat beschreven wat wel en niet vrijblijvend is. Hieronder nog enkele vragen die wel eens gesteld worden aan ons.
 
Vragen zoals;
Is het alleen voor koppels?
Nee, eerlijk gezegd doen maar zelden koppels mee en zijn het gewoon mensen die van her en der zich opgeven. Er is ook nooit een probleem geweest om met een onbekend persoon op een slaapkamer te liggen. Vrouwen worden bij vrouwen gelegd met ongeveer dezelfde leeftijd en zo ook de mannen. Kom je met een vriend of vriendin dan leggen we jullie uiteraard bij elkaar. Er is altijd een goede verstandhouding onder de mensen omdat iedereen met hetzelfde doel komt.
Moeten we de gehele week stil zijn?
Wij hebben zones waar we stil zijn en zones waar we lekker kunnen kletsen. Het is toch een week om even tot jezelf te komen.
Moet ik mijn innerlijke beleving /mijn gevoel/mijn verdriet delen met andere mensen?
Nee, daar ben je geheel vrij in om dit te delen. Wij houden niet van praatgroepen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij met onze tools je innerlijke rust zelf kunt vinden en in je eigen tempo tot een oplossing kunt komen. Wij zijn therapeuten en docenten die jou individueel te woord staan wanneer je ergens mee worstelt, maar niet in een groep. Meningen van andere kunnen jou beïnvloeden en zijn niet de oplossing, ieder individu is anders en zo ook jij.
Ik heb geen vervoer, doen jullie aan carpoolen?
Wanneer jij wil carpoolen kijken wij naar de mogelijkheden voor jou.
Ontvang ik een medische lijst?
Ja, bij je inschrijving is een lijst toegevoegd waar wij rekening mee kunnen houden en zo ook vragen die wij nodig hebben voor onze behandelingen.
Krijg ik mijn geld terug als Covid 19 speelt?
Ja, je volledig bedrag ontvang je terug.
--------------------------------------------------------------------------------
Wat bieden wij verder in deze week:
Aschwin van Diermen, Orthomoleculaire Therapeut/Colon Hydrotherapeut: 
- Individueel consult met prognosmeting om te kijken hoe uw gezondheid eraan toe is.
- Voedingsleer
- Darmspoelingen
Hedwig van Diermen, Competententie/Business coach,  Meditatie-teacher, Medium:
- Meditatie
- Aqua Meditation
- Workshop: "Sta in je kracht en bereik".
- Workshop: Houtbranden
- Een spiritueel consult ( Hedwig is een bekend medium) is bij te boeken.
- Uitje, effe weg.
Marijke Bemelmans, Yoga/sport docent:
- Allerlei soorten Yoga
- BBB (Buik, Billen, Benen)
- Pilates
- Aquajoggen
Nicki Hardij, Schoonheidsspecialiste/Masseuse, eigenaresse Zana Nail & Beauty Institute:
( bij te boeken behandelingen):
- Schoonheidsbehandelingen
- Modderpakkingen
- Ontspanningsmassages 
 
 

Praktische informatie

Onze weken worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar wanneer je aanvullend verzekerd bent. Dit geldt alleen voor de Nederlandse mensen. Je ontvangt van ons een factuur met 7 consulten voor alternatieve zorg à 45 euro.

Kijk voor december je polis na om veranderingen aan te brengen in 2021 op alternatieve zorg. Wij willen jou hier best even mee helpen.

Kan ik dit bedrag in drie termijnen betalen. Ja, we weten uit ervaring dat dit bedrag voor sommige mensen een investering is, maar geloof ons, u krijgt het dik en dubbel terug en daarbij kijken we altijd naar mogelijkheden in betalingen.

Je aangeboden prijs is 7 dgn: ontvangst voedingsschema en suppletie, je verblijf, ontbijt, lunch, fruit, diner, drank, aangeboden programma, uitje naar het dorp, voedingsschema, wellness (zwembad, Finse sauna) en telefonische nazorg.

 

Een gedeelde kamer      : 1150.- vergoeding zorgverzekeraar +/- 315.-

Een kamer alleen            : 1595.- vergoeding zorgverzekeraar +/- 315.- (2 beschikbaar)

Wij bieden een pakketprijs bij het boeken van vijf massages ontvang je 50 euro korting.

Ons Innerfresh detox team, het team dat jou in de watten legt.

Hellohedwig.com

Wethouder van Caldenborghlaan 43d, 6226 BS Maastricht

0645066616 - info@hellohedwig.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle