Innerfresh Detoxweek

28 mei t/m 4 juni 2021

(6 aanmeldingen)

Buiten Hello Hedwig heb ik samen met mijn man sinds 2004 nog een praktijk genaamd; Innerfresh . Een praktijk voor welvaartsziekten, chronisch ziekte en vooral zich richt op darm, lever, maag problemen. Dit sinds 2004 te Maastricht. www.innerfresh.nl

Innerfresh Detox daarentegen is opgericht in 2012 en is bedoelt voor mensen die in alle rust willen werken aan hun gezondheid, die ultieme ontspanning willen ervaren en mentaal tot rust willen komen. Dit in een groenrijke omgeving, in een kasteel dat je omringt in alle warmte die je nodig hebt. Midden in de Ardennen, waar je heerlijke wandelingen kunt maken, even mediteren aan de beekjes om het kasteel. 

We hebben het allemaal nodig om een weekje op te laden, even je lichaam voldoen van rust, zuivere energie en voeding. Hoe fijn is het dat je je van binnen en van buiten kunt reinigen. De leer van voeding in deze week zal je thuis helpen om het voort te zetten en die geweldige knop om te zetten, dat is immers een probleem bij veel mensen. Zelfs kun je vormen van yoga, meditatie, awareness, sport uit proberen zonder enige verplichtingen. Laten we niet vergeten dat wij één van de weinige detoxweken geven waarbij men hoge darmspoelingen kunt ondergaan, dit is geheel ontspannen en een gesloten systeem. Voor meer informatie kijk op: www.innerfresh.nl

Over aandoeningen gesproken, ons team houdt rekening met jouw lichamelijke conditie. Bij je inschrijving ontvang je een medische lijst die jij invult en dan kunnen wij dit bespreken. Het team bestaat uit, Marijke Bemelmans en John Essers voor yoga/meditatie/sport en wandelen, Diana Rikers onze schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure.

Innerfresh detoxweek is voor jong en oud, je zult zien hoe mooi het is om samen te smelten en leeftijd geen issue is.

Wat bieden wij jou in onze week, dit is inbegrepen in jouw bedrag;

* Detoxpakket dat 2 weken vooraf opgestuurd wordt om het lichaam al een reinigingsstart geeft voor je gaat detoxen.

* 2 Darmspoelingen (geen klysma), we noemen dit Colon Hydrotherapie, de derde spoeling is altijd bij te boeken.

* Leverreiniging (vrijblijvend)

* Orthomoleculair Voedingsleer, wat moet je weten over jouw lichaam, laat voeding je medicijn zijn.

* Prognosmeting, een meting van het lichaam om te weten of je organen, meridianen en mentale belast zijn.

* Yoga en Meditatie (vrijblijvend)

* Wandelen/Sport (vrijblijvend)

* Awareness oefeningen (Vrijblijvend)

* Individueel coaching (vrijblijvend)

* Creatieve Rust, deze keer een Macramé wand of hangpot maken (vrijblijvend)

* Creatieve rust, moodboard "The Secret"maken (vrijblijvend)

* Terrasje nemen bij de watervallen van Coo op onze kosten.

* Roadtrip verassing op onze kosten

* Gebruik van de Wellness: Hottub, Finse sauna, Hammam, Infrarood ligbedden, Zonnebankbedden, Zwembad (in mei open)

* Iedere dag voorzien van fruitwaters, Biologische thee

* 5 dgn sappen en soepen, 1 dag orthomoleculair en biologisch ontbijt, lunch en Diner en de laatste dag een heerlijk ontbijt

Bij te boeken is:

* Extra Colon Hydro Behandeling 

* Reading

* Schoonheidsbehandelingen, pedicure en manicure (Diana Rikers van schoonheidssalon SEN verblijft in onze week)

* Persoonlijk Voedingsadvies

Aanwezig:  Alle yogamatjes, meditatiekussens en dekens.

                    

VERRASSING!!!!

Onze week wordt gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit wanneer u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze.

Dit is bijna de helft van uw bedrag. Kijk wel uw polis na, er zijn zorgverzekeraars die alternatieve geneeswijze niet vergoeden. 

 

 

 

 

 

 

Het kasteel (Het verblijf)

Het kasteel is groot en modern van opzet en van alle gemakken voorzien.  Er is een woonkamer waar de  individuele gesprekken plaatsvinden en waar de therapeuten/docenten eten, dan heb je onze geweldige huiskamer die ongelooflijk gezellig is door zijn open haard, houten vloeren, "plofbanken" en de grote tafel waar we iedere dag samenkomen.

 

De derde woonkamer is ingericht als yoga/meditatie ruimte. In deze ruimte bevindt zich nog een woonkamer, waar men gesprekken kan houden of waar men een spelletje kan doen met andere gasten.Zo behouden we in de grote woonkamer de rust voor gasten die willen lezen. Mobiele telefoons mogen alleen maar bekeken worden op je slaapkamer waar de andere gast geen last van je heeft. Je zult merken hoe fijn je dit vindt om echt eens te communiceren en mensen te leren kennen op een andere manier dan social media.

De slaapkamers zijn ruim van opzet, iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met wc en douche (modern en netjes), door het kasteel heen zijn nog toiletten te vinden.

De wellness ligt beneden en daar bevinden zich ook de ruimtes voor Colon hydrotherapy en Schoonheidsbehandelingen. De Wellness is voorzien van een Finse sauna, Hamam, Douches, infrarood bedden en zonnebanken, hottub (buiten) en zwembad (alleen in mei open)

Vanuit de wellness kun je ook naar buiten en loop je zo de Ardennen in met zijn beekjes en watervalletjes, het hele kasteel is erdoor omringd.

Praktische informatie:

Je kunt kiezen uit:

Een gedeelde kamer, je deelt je kamer met iemand anders en zijn twee éénpersoons bedden  995.-- euro per persoon.

Een kamer alleen, je slaapt dan in een tweepersoonsbed 1395.-- euro per persoon

Wil je mee maar niet detoxen, dat kan, je eet dan samen met het personeel. Kosten zijn 1495,-- per persoon.

Deze week wordt gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar als je verzekerd bent voor aanvullende alternatieve geneeswijze. Ke ontvangt een factuur van 7 à 45 euro= 315,-- of wanneer je 40 euro vergoed krijgt: 7 à 40 euro= 280,00

Voorbeeld: je betaald 995.00 - 315.00= 680.00 euro voor de hele week. 

Aanmelden kun je ook via Hello Hedwig. Je ontvangt dan een inschrijving en medische lijst en de informatie over deze weken.

Hellohedwig.com

Wethouder van Caldenborghlaan 43d, 6226 BS Maastricht

0645066616 - info@hellohedwig.com