Hello

Inner Peace Weekend
23 oktober 2020 t/m 26 oktober 2020
Inner Peace Weekend is een weekend voor mannen en vrouwen, geheel samengesteld om eens even tot jezelf te komen op een spirituele manier. Dit weekend zal plaatsvinden in Herten te Roermond, een heel leuk huis midden in de natuur.
Even ertussen uit, maar vooral ook eens even met jezelf bezig te zijn en je op te laden door het derde en zesde zintuig open te zetten en te leren hoe contact te ervaren met een overleden dierbare.
Je hebt misschien wel eens een reading van mij of iemand anders ontvangen, maar de nieuwsgierigheid om het eens zelf te doen blijft bestaan. Ga dan mee, het is niet angstaanjagend, het is zelfs heel mooi en ongelooflijk wat je mag ontvangen.
Aangezien ik nu 3 jaar spirituele weekenden organiseer op het gebied van het hiernamaals heb ik dit weekend yinyoga (heel rustig voor jong en oud) toegevoegd. Leuk hé !
Loslaten- en creëren  is een onderdeel van dit weekend en ik zou zeggen, gun het jezelf.
Programma
(exacte tijden en adres krijgen jullie toegestuurd via mail)
  • Orthomoleculair koken, biologisch en vegan, maar de juiste producten.
  • Spiritueel mediteren
  • Yin Yoga door Marijke bemelmans (zie  foto hiernaast)
  • Workshop Zielenkaart maken
  • Workshop Inzicht/orakel - kaarten maken
  • Tussendoor kun je lekker een boek lezen of wandelen.
Uw verblijf
U verblijft in Herten te Roermond midden Limburg in een prachtig huis dat zoveel warmte uitstraalt met prachtige kamers. De slaapgelegenheden zijn in natuurlijke tinten ingericht en zijn ruim van opzet. Het huis heeft 6 badkamers die ook ruim van opzet zijn. De keuken is warm ingericht en de woonkamer is voorzien van een heerlijke open haard die zeker in oktober lekker gaat branden. Een wijntje erbij en een dik boek, heerlijk relaxen in deze bourgondische sfeer.
Praktische informatie
Voor wie; voor alle vrouwen en mannen die dit leuk vinden, we hebben altijd een gevarieerde groep kwa leeftijd en het is heel mooi hoe de interactie is tussen mensen. Dus ja, voor iedereen toegankelijk. Inner Peace Weekend is een lang weekend van vrijdagmiddag t/m maandagochtend. Je zou zondagavond ook naar huis kunnen gaan, dit doet helaas niets aan de prijs.
Dit weekend bedraagt 375,- euro waarvan je, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze krijg je nog 3x à 45,00 aan orthomoleculaire consulten. Deze drie consulten kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en ontvangt u 135 euro gedeeltelijk of geheel terug. Is dit niet geweldig! 
Ga je mee? Toppie, een welverdiend cadeautje voor uzelf : info@hellohedwig.com
Onze eerdere groepen, wat hebben we gelachen, gehuild en vooral onszelf kunnen zijn.

Hellohedwig.com

Wethouder van Caldenborghlaan 43d, 6226 BS Maastricht

0645066616 - info@hellohedwig.com