top of page

Spirtual Trance Healing
(Spirituele Trance Heling)

Energetische genezing
20190919_194729.jpg

Spritual
Trance
Healing

Wat is Spirtual Trance Healing?

Spiritual Trance Healing is een zeer pure en krachtige vorm van spirituele healing en is een vorm van mediumschap aangezien de energie direct van spirit komt. Met trance-healing en spirituele heling word ik in feite een kanaal voor deze krachtige helende energie om van geest, spirituele gidsen, helpers, engelen en hogere meesters door mij naar jou te gaan. Trance healing werkt voornamelijk op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Het kan echter nog steeds werken en helpen op fysiek niveau als het verband houdt met een emotioneel, mentaal en/of spiritueel probleem, wat vaak het geval kan zijn.

Tijdens een trance en spirituele healing sessie zal ik de krachtige spirituele energie direct van spirit, spirituele gidsen en geaccentueerde meesters kanaliseren.

Deze liefdevolle pure energie zal door mij heen stromen en dan rechtstreeks naar jou om alle gebieden te helpen genezen die verbonden zijn met geest, emoties en spirit. Zoals altijd zal deze energie gaan naar waar genezing het meest nodig is en zal altijd voor je hoogste goed zijn.

Mensen ervaren rust, tintelingen, een heel prettig en aangenaam gevoel en voelen op het moment van hun sessie vaak de pijn niet eens. 

De ervaringen die mensen mij als feedback geven is vooral een soort opluchting, een innerlijk gevoel dat er iets gebeurd is en sommige mensen ervaren een pijnvermindering tot geen pijn meer.

Ik ben natuurlijk geen doctor en mag ook zo niet fungeren, dit wil ik u wel meegeven.

Praktische Informatie:

Kleren blijven aan tijdens een healing, maar ik vraag wel altijd:

- Makkelijke kleren aan te doen

- Voor de vrouwen geen beugelbh's

- Geen juwelen

- De mobiele telefoons uit te zetten ivm straling

Duur van een Spiritual Trance Healing:

Via de handen en zittend, 30 minuten: 40 euro

Liggend op een bedje, 60 minuten: 80 euro

Op afstand via foto, 30 minuten: 40 euro 

Thuishealing: 60 minuten: 150,00 euro incl. materiaal en parkeermeter

Het lenen van een helpende hand

Wethouder van Caldenborghstraat 43d, 6226 BS Maastricht.

Mob.nr: 06-45066616

Spiritual
Trance Healing

bottom of page