Hellohedwig.com

Wethouder van Caldenborghlaan 43d, 6226 BS Maastricht

0645066616 - info@hellohedwig.com

IT’S YOUR STORY
YOUR BUSINESS

Hello

Zelf heb ik vroeger als coach gewerkt voor bedrijven (van 5 t/m 300 medewerkers) op het gebied van eilanden cultuur, dit hele proces heeft veel te maken wat mensen willen in het leven, waar ze naar toe willen, waar ze zich in tegenhouden en de openheid van het bedrijf zelf om te willen veranderen.

Geloof mij, managers/directeuren willen vaak niet veranderen en een "oude rot" in het vak laat zich niet graag iets zeggen door een nieuwkomer.

 

Medewerkers zeggen ook vaak; " ik blijf werken voor zekerheid, iedere maand heb ik dan inkomen, heb immers een gezin te onderhouden"....dit geldt ook voor een eigenaar van een bedrijf/zaak. Met of zonder employees, we hebben allemaal een inkomen nodig om fijn te kunnen leven.

In de praktijk kom ik natuurlijk veel mensen tegen die hulp nodig hebben met hun praktijk, salon, zaak en of evenementen. Hieronder veel verdriet, niet omdat ze niet achter hun product of zaak staan, maar omdat het soms anders gaat dan dat ze gedroomd hadden. Hun visie is soms weg, grijpen alles aan wat maar wordt aangeboden, weten niet wat ze met hun personeel aan moeten en sommigen gaan te lang door terwijl ze beter kunnen stoppen. Dit alles geeft een bepaalde energie die thuis voortvloeit en in sommige gevallen valt een gezin uit elkaar.

Ik kan u helpen met mijn kanaaltje meer en u coachen;

- Bij het starten van uw zaak, door mijn kanaaltje meer kan ik u wel zeggen wat ik zie wat u moet doen of laten.

- Bij het combineren van uw zaak en uw gezin. Een bedrijf vergt veel energie, energie die er vaak niet over blijft wanneer men thuis komt, men voelt zich schuldig naar het gezin, in sommige gevallen scheidingen. Ik help u orde op zaken te brengen.

- Bij het besluiten om een zaak te behouden of te stoppen.

- Bij faillissement komt een faalangst, wat nu te beginnen, waar ga ik naar toe, wat te doen met de vrije tijd, wat denkt wel niet iedereen.

- Bij beslissingen die in uw bedrijf genomen moeten worden om tot een beter bedrijf te komen.

Praktische informatie:

Nee, ik vraag geen belachelijke bedragen! want we willen immers allemaal geholpen worden, het enige wat ik van u vraag is een commitment. Een groot bedrijf heeft natuurlijk meer uren nodig dan een klein bedrijf.

Eerste gesprek: ik neem twee uur de tijd voor u. 

Per vervolg consult: dit houdt in wat ik zie als medium, wat u kunt gaan doen. U geeft zelf aan hoeveel uren u hieraan wil besteden. Maximaal twee uur per vervolg consult.

* Per uur vraag ik 130 euro. Even uw aandacht: Deze sessies worden na afloop afgerekend. U kunt gewoon bij mij pinnen en u ontvangt een factuur via mail.

* Meelopen in uw bedrijf kan ook, in overleg bepalen we samen hoe lang. Kosten 65,00 euro per uur.

Business coach

wat nu

Als kers op de taart