Keyboard and Mouse
YOU ARE YOUR BUSINESS

Hello

consult.jpg

Je hebt een droom, je wil een eigen zaak, maar hoe doe je dit nu?

Je struint heel internet af om aan informatie te komen, je spreekt mensen en dan?

Hoe combineer ik nu mijn zelfstandigheid met mijn gezin?

Door Social Media kom ik eigenlijk niet aan mijn klanten en aan meer geld?

Ik wil beginnen maar ik heb geen geld?

Noem maar op, allemaal vragen die mij vaak gesteld worden.

Niemand kan jouw koers bepalen. Alleen jij.

 

Vaak denken we angst te hebben voor falen, maar het is juist succes dat ons het meest bevreesd. Hoe bevrijdend zal het zijn als jij alle potentie die in jou aanwezig is tot uiting laat komen?

 

In de één op één coaching kijken we samen naar jouw dieper liggende behoeften (wat wil ik nu echt?). Daarbij kijken we naar je overtuigingen (het verhaal dat je tegen jezelf over jezelf vertelt) en de patronen (de automatische piloot waarmee je handelt) die het bereiken van je doelen moeilijk maken. Je krijgt hulp om onbevangen naar jezelf te kijken. Het wordt duidelijk hoe je vanuit je persoonlijke missie zaken voor elkaar krijgt. Hoe je daardoor beter in contact te staan met jezelf en je omgeving, wat leidt tot meer inzicht, rust en resultaat in de dingen die je doet.

 

Wat mij typeert in de manier waarop ik coach is dat ik aansluit bij waar jij staat. Alles mag er zijn, ik heb er geen waarde-oordeel over. Ik spiegel je op de dingen die je zegt en doet, om je daarmee in verbinding te brengen tot jezelf en jouw behoeften.  Omdat ik zelf open ben, nodig ik daarmee uit om hetzelfde te doen.

Zelf heb ik vroeger als competentie en - businesscoach gewerkt voor bedrijven

(van 5 t/m 300 medewerkers) op het gebied van eilanden cultuur. Waar het hier om draaide was eigenlijk heel simpel: 

 

Wie ben jij, wat wil jij en ben je gelukkig in wat je doet.

Je droom van een eigen bedrijf kun je wel denken, maar je zou het eigenlijk moeten voelen en dat kan alleen als jij weet wat jouw kunnen is en wat je niet kan. Je denkt misschien, dat weet ik wel maar zo gemakkelijk kom je er niet vanaf.

Het is echt moeilijker dan je denkt.

Daarbij komt ook nog eens om de hoek kijken, is dit werkelijk jouw pad en daar kan ik je bij helpen door het gebruik van jouw en mijn gidsen.

Een bedrijf kan niet werken met een eigenaar en employees die niet in passie werken.

Uiteindelijk gaan we allemaal voor een gelukkig leven, geluk is je eigen ontwikkeling in jouw groei naar een gevoel van rust en blijdschap.

Je hebt een bestaand bedrijf 

Heb je een klein of groot bedrijf, samenwerking hoort in ieder bedrijf. Waar het vooral om gaat is dat er een goede sfeer heerst, dat er begrip is voor elkaar en zeer zeker respect met als motto samen het bedrijf naar een hoger niveau brengen. Dit laatste kan alleen als je ook graag voor het bedrijf werkt, dat er een passie is in je werk en dat leidinggevende op één gevoelslijn zit met de medewerker. Een voorbeeld is: iemand werkt er 40 jaar en er wordt een nieuw persoon aangenomen, die jong en veerkrachtig is, heeft nieuwe ideeën en wil dit graag delen met iemand die er al 40 jaar werkt. We noemen deze mensen dan meestal ook: één oude rot in het vak. Deze oude rot neemt niet zomaar nieuwe ideeën aan van iemand die net komt kijken en deze nieuwe medewerker voelt zich onbegrepen. Er kan onenigheid ontstaan en zo kan iets uitgroeien van kwaad tot erger. 

In deze situatie worden competenties ingezet in de vorm van een teamsessie/heisessie onder collegae en leidinggevende. Hierdoor leer je je collegae beter kennen en zie je dar er veel respect naar elkaar vrij komt en samenwerking ook beter gaat. Men wordt bewuster van elkaars houding en werksituatie.

Dit maakt ook niet uit of je nu een hotel bent met een kleine groep medewerkers of een groot bedrijf met 300 medewerkers of meer. 

 

----------------------------

Waarmee kan ik jou helpen of je bedrijf.

Je wil een bedrijf starten, maar je wil van mij weten of je het goed doet en of ik jou kan helpen bij het realiseren van jouw droom.

of

Je bent eigenaar van een bestaand bedrijf en je visie is weg, je twijfelt slaat toe, privé en zakelijk loopt niet lekker, je zit met personeel in je gedachte, noem maar op. Ik kan jou helpen met reorganiseren.

of

Je hebt een bedrijf maar je wil mij inzetten als business/competentiecoach en of teamsessies, dit kan in overleg besproken worden.

of

Je wil je personeel bedanken of motiveren door een leuke creatieve workshop of een leuke competentie/mindfulness workshop aan te bieden. Dit kan in kleine en grote groepen voor kleine en grote bedrijven.

Praktische informatie:

"Doen" is de eerste zet naar groei.

Wil jij individueel bij mij je droom op tafel leggen en dat we er samen aan gaan werken tot één geheel van daadkracht en succes.

Je tekent voor 5 sessies van 90 minuten en de kosten zijn 100,00 euro per sessie. Deze mag je per sessie betalen.

Wil je bedrijfsmatig dat ik iets voor je kan betekenen.

Samen in overleg kunnen we bespreken wat nodig is, hierover ontvang je een offerte en hierna gaan we over tot actie.

In slechte financiële tijden kan men kiezen voor betalingen in termijnen.

 

Voor alles in het leven is een oplossing, zolang jij nog de wilskracht hebt om het te willen veranderen.

Mocht u verhinderd zijn……………

Mijn unieke aanpak kan enkel efficiënt werken, indien gemaakte afspraken nageleefd worden. Ik vraag u daarom beleefd om mij minstens 48u op voorhand af te bellen indien u uw afspraak niet kunt nakomen. 

Het niet nakomen van deze afspraak wil zeggen dat ik niet meer andere mensen kan helpen en ook dat uur geen inkomen genereer. Indien u uw afspraak niet 48 uur van tevoren afzegt, ben ik genoodzaakt u het behandeltarief in rekening te brengen.

Hopende dat u mij begrijpt.

Business coach

DancingwithParkinsons-1-of-3.jpg

Competentie dag

fun-team-building-games.jpg

Happy Team Day

Businessweekend

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

meditatie businessweekend.jpg
son053301544440401.jpg

Connect & respect

_MG_3098-2.jpg

Burn-out Dag