Singles Walk 

Vrijgezel(lig)

singles-banner-11-banner.jpg

In mijn praktijk en in mijn meditatielessen ontmoet ik vaak mensen die alleenstaand zijn.  Mensen die open staan om weer iemand te ontmoeten maar op een natuurlijke manier. Niet de manier zoals online-daten/relatiesites en of zelf wat onzeker zijn voor één op één dates. Soms laat je werk het niet toe of ben je te verlegen/een schaamte of een andere reden waarom je niet kiest voor de normale weg om iemand te ontmoeten.

Heerlijk ontspannen deelnemen, geen verwachtingen, gewoon jezelf zijn en iemand leren kennen zonder verplichtingen. Hoe heerlijk klinkt dit.

Voor wie

Voor iedereen vanaf 35 jaar die nog goed te been zijn kan deelnemen aan deze wandeling. Je seksuele geaardheid zal wel gevraagd worden want het is natuurlijk wel leuk dat je weet dat er ook iemand in jouw seksuele geaardheid mee gaat.

We oordelen niet in deze groep, iedereen is welkom.

Het wandelen

Het wandelen is  ontzettend leuk met hele leuke opdrachtjes om elkaar beter te leren kennen. Nee, het is geen praatgroep, maar het gaat er ook om dat we het ijs breken binnen de groep en dat we natuurlijk ook rouleren zodat iedereen de kans krijgt om iemand te leren kennen.

Doordat je een vuilniszak meeneemt kunnen we overal zitten en zo ook even in stilte mediteren. Dit stukje is heerlijk om te ondergaan en je wordt begeleidt door mij. Ook al kun je niet mediteren, het is heel makkelijk te volgen.

Na de wandeling gaan we natuurlijk heerlijk op een terrasje zitten om zo ook de wandeling af te sluiten.

Praktische informatie 

Vooraf aan deze wandeling ontvang je een inschrijvingsformulier, je gegevens houden wij privé. Deze gegevens zijn nodig omdat wij het anders aanpakken dan dat andere wandelgroepen organiseren. Wij houden je gegevens in een dossier en als jij een match vindt dan geef je dit aan en dan benaderen wij de persoon of hij of zij de behoefte heeft aan meer contact. Er worden ook onder de wandeling geen mobiele nr's en of adressen weggegeven. Dit ter bescherming van jou en de ander. Wanneer diegene akkoord gaat om je verder te leren kennen, dan vragen wij of we zijn of haar mob.nr mogen geven en kunnen jullie zelf verder contact opnemen.

Kosten van deze single walk  van 3 uur:

25 euro p.p. inclusief een kop koffie of thee en een stukje vlaai en natuurlijk mijn begeleiding.