Couples retreat

 Datum wordt nog bekend gemaakt voor 2022

Voor iedereen die een relatie heeft zou een couples Retreat geweldig zijn.

 Samen je relatie opfrissen, op mentaal, innerlijk en seksueel gebied.

Het is voor ieder koppel die een gelukkig bestaan heeft en wil werken aan hun relatie. Het is geen therapie en deze week is ook niet voor koppels die in een scheiding liggen of aan scheiden denken. Het is puur je relatie opfrissen.

De datum wordt zsm bekend gemaakt, zijn er vragen dan kun je die gerust stellen aan het Hedwig via: info@hellohedwig.com.

Liefhebbers van een vijver

Een opfrisser voor je relatie.

Heeft jullie relatie een opfrisser nodig?

Willen jullie je weer energetisch verbinden?

Willen jullie je weer passioneel voelen in jullie relatie?

Voelen jullie of één van jullie je uitgeput en niet meer verbonden?

Zijn jullie elkaar een beetje vergeten door de kinderen?

Ben je jong en je wil elkaar beter leren kennen voor de grote stap?

Ieder koppel heeft een opfrisbeurt nodig in een relatie of je nu in het begin van je relatie staat, in het midden of al een lange relatie hebt. Even af en toe tot elkaar komen zonder verplichtingen, zonder zorgen en alleen maar genieten van elkaar.

Waarbij je tot een heel ander level elkaar leert kennen tot het diepste van je ziel. Je bent niet voor niets elkaar tegengekomen in dit leven en elkaars levenspartners geworden.

In deze week gaan wij jullie als koppel dichter tot elkaar brengen op allerlei gebieden. Je gaat samenwerken met elkaar, je gaat lol maken met elkaar, jullie gaan elkaar op een hele andere manier leren kennen en het zal ook zeker heel liefdevol zijn, waar intimiteit ook wordt meegenomen.

Er wordt mij vaker gevraagd: krijg je tantra-oefeningen, zijn die koppels Swingers, krijgen we opdrachten met vreemde koppels.

Op al deze vragen kan ik "Nee" antwoorden. De oefeningen zijn voor jullie als individueel koppel, zo ook de opdrachten die jullie beoefenen, beoefen je met elkaar en niet met een ander. 

De interactie is alleen voor jou als koppel. De workshops zoals Yoga, Meditatie/awareness samen buitenactiviteit, Creatieve workshop, wandelen, worden allemaal in een groep gedaan waarbij kleren aanblijven.

Je gaat immers met elkaar naar huis en dan wil je niet die innerlijke verbinding zoeken met een ander. Je bent ook vrij om los te laten wat jij wil in een groepsactiviteit. Deze week is geen therapie, deze week is om elkaar op een andere manier te leren kennen en voelen.

De Intimiteit als koppel

De intimiteit wordt gedurende een week opgebouwd. Iedere dag leer je meer en meer van elkaar en krijg je ook een oefening die je samen met je partner op jouw kamer beoefend. Doormiddel van notities en individueel gesprekken, wordt dit besproken. 

 

 

 

 

 

 

Het verblijf

Je verblijft in een zeer luxe huis dat voorziet van alle gezelligheid en natuurlijk met een heerlijke wellness en binnenzwembad. Ivm met corona kunnen we nu nog geen huis boeken, zodra wij in de gelegenheid zijn en meerdere mensen samen mogen komen kunnen wij weer aan de slag. Als je onze huizen kent, dan zijn dat geen onaantrekkelijke huizen. Ieder huis heeft een aparte yoga/meditatieruimte en massageruimte.

Je slaapverblijf is alleen voor jullie als koppel en bij aankomst ligt een badjas voor u klaar met slippers, handdoeken en een badhanddoek. U slaapt op boxspringbedden met heerlijke dekbedden. Ieder slaapverblijf heeft zijn eigen badkamer en wc.

Iedere dag wordt uw ontbijt, lunch, diner en tussendoortje van 15.00 uur op orthomoleculaire wijze klaargemaakt. Een heerlijk biologisch wijntje, voor de liefhebbers, bij het avondeten wordt geserveerd en verder de gehele dag door fruitwaters, vlierbessensap, bio theeën en koffie. 

Voor wie is het weekend

Dit weekend is voor alle leeftijden toegankelijk met een serieuze relatie, je geaardheid doet er niet toe.

Dit weekend is geen weekend voor koppels die in scheiding liggen, swingers/groepssex/tantradeelnemers die van mening zijn dat deze week geheel seksueel is.

Programma

* Yoga: Hatha, Yin en Flow

* Sport en spel

* Wataflow individueel per 2 koppels

* Awareness

* Law of attraction moodboard

* "Straal"

* Seksualiteit: wanneer gevoel verlangen creëren

* Individueel gesprek als koppel

* Together forever workshop

* Voeding en libido

* Voeding voorkomt stress

* Wandelen

* Uitje

Zie hieronder enige indrukken van een couples retrait week:

Praktische informatie

Op vrijdag (datum nog onbekend) om 17.00 uur wordt u verwacht en begint de kennismaking om 17.30 uur. Kennismaking en het programma wordt uitgedeeld. Zo ook je tijden waar je alleen als koppel aan het werk gaat met een coach/therapeut of teacher. De tijden waar jullie zich moeten verzamelen voor workshops/lezingen zoals je lichaam en voeding.

Op de vrijdag erna (datum onbekend) om 9.00 uur moet je als koppel het huis verlaten, maar er zijn ook mensen die op donderdagavond al naar huis gaan ivm werk of gezin. Dit doet niets aan de prijs.

Deze Couples Retreat is een treat for yourself, wij willen jou natuurlijk niet met lege handen naar huis sturen. je ontvangt een syllabus voor thuis, waar alles nog eens in staat en zo ook de oefeningen, je ontvangt een meditatieles om down te loden, de do's en don'ts enz. dit om privé en werk gescheiden te houden en bewust te blijven in je gedrag en gevoel.

Deze prachtige week waar jij en je partner weer helemaal verliefd naar huis gaan heeft een prijskaartje van 995,00 euro p.p. dus als koppel samen 1990.00 euro.

Hiervan ontvangt ieder een vergoeding voor zijn/haar gezondheidsverzekering op het gebied van orthomoleculaire consulten, dit is

7 x 40 euro = 280.00 p.p. wat je terug ontvangt wanneer je voor alternatieve zorg bent verzekerd en zo ook moet je aanvullend verzekerd zijn. dit is in totaal 560 euro. Is dit niet geweldig!

Geloof me, het is het waard en ik als medium zie natuurlijk ook waarmee ik jullie kan helpen. Soms zie je dat zelf niet.

Gun jezelf deze heerlijke week voor jullie als koppel, je zult uitgerust, met veel levensenergie en liefde thuiskomen. 

Wat is mooier dan twee zielen die

elkaar liefdevol aanvullen.

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

istock_000019076826_large.gif
Activity-Books-for-Couples.jpg
FF4_2251.jpg
_TTA2809.jpg
download.jpg

Bel voor meer informatie

0031- (0)6 450 666 16

Email mij voor informatie

volg mij op