top of page
schuin-merum-kopie-nYhE.jfif
schuin-merum-kopie-nYhE.jfif
mediteren

Spiritueel weekend

8 maart t/m 11 maart 2024

(Nog enkele plaatsen vrij)

Energy Academy 

Dit spiritueel weekend is voor iedereen bedoelt die in aanraking wil komen met het onbekende, namelijk het hiernamaals. Kan dat? Zeker kan dat, iedereen is geboren met een kanaaltje naar onze wereld waar we vandaan komen, het is aan jou hoe deze te gebruiken.

Mensen die aan één van onze spirituele weekenden hebben deelgenomen geven aan dat ze dachten niets te kunnen ontvangen, maar niets is minder waar, ze hebben emoties samen met hun gods kunnen oplossen, ze hebben antwoorden ontvangen voor hun toekomst of een moment, emoties die al langere tijd vastzaten hebben ze kunnen loslaten en weten nu hoe geesten echt werken. Men geeft ook aan dat ze een andere kijk hebben gekregen op de geesteswereld die heel positief is.

Het programma;

Voeding is je tempel, weet wat je eet zonder dieet.

Theorie over het hiernamaals

Leren channelen en boodschappen ontvangen

Spirituele meditatie

Leren healen en geheeld worden

Je eigen zielscode maken

Klankschalen, digiridoo en sjamanic fluit concert 

 

 

 

 

Je verblijf

Huisje Merum werd lange tijd met alle plezier en liefde bewoond door de heer en mevrouw Jansen. Zij hadden hun hele leven gewerkt op een binnenvaartschip en keerden na hun pensioen terug naar hun favoriete plaatsje Merum. Meneer Jansen was vaak actief in zijn moestuin, besteedde veel aandacht aan zijn paarden en maakte eigenhandig replica's van schepen en zeilboten. Mevrouw Jansen hield er juist van om schilderijen te maken van de prachtige omgeving. Samen genoten ze jarenlang van hun boerderijtje en het Limburgse landschap. Hun liefde voor deze plek was zo groot dat ze woning wilde nalaten aan de Stichting Limburgs Landschap.

 

Stichting Limburgs Landschap besloot samen met het echtpaar om de boerderij om te bouwen tot een vakantiewoning, zodat nog vele andere mensen de kans zouden krijgen om deze parel te ontdekken. In 2011 werd de boerderij (die bestond uit een woonhuis en aangrenzende stal) omgetoverd tot een luxe 16-persoonsvakantiewoning met maar liefst acht slaapkamers en zes badkamers. De stal werd verbouwd tot een riante leefruimte.

 

Dit heerlijke huis Merum te Herten in Zuid Limburg omhelst je wanneer je binnenkomt. De warmte van de open haard, de gezelligheid waarmee het is ingericht en vooral de slaapkamers voorzien van boxspringbedden.

Voor wie;

Voor alle vrouwen en mannen die dit leuk vinden, we hebben altijd een gevarieerde groep kwa leeftijd en het is heel mooi hoe de interactie is tussen mensen. Dus ja, voor iedereen toegankelijk. Het Spiritueel Weekend is een lang weekend van vrijdagmiddag t/m maandagochtend. Je zou zondagavond ook naar huis kunnen gaan, dit doet helaas niets aan de prijs.

Er word ook orthomoleculair gekookt en leer je wat voeding doet met je lichaam, dit wordt gegeven door Aschwin van Diermen.

Dit weekend bedraagt 450 ,- euro waarvan je, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze, je nog 3x à 45,00 aan orthomoleculaire consulten ontvangt. Deze drie consulten kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar en ontvangt u 135 euro gedeeltelijk of geheel terug. Is dit niet geweldig!

 

Onze gerechten zijn bijna allemaal lactose en glutenvrij, maar de ochtend kan wel gluten bevatten. Wil je geheel glutenvrij en lactosevrij eten dan is de meerprijs 35 euro.

schuin-merum-kopie-nYhE
107-UnYb
overzicht-woonkamer-2-qyhU
healing 10 maart 2023
workshop aschwin huisje merum
bottom of page