handen vasthouden

Channelen

Veel mensen hebben vaker iets bovennatuurlijks meegemaakt. Daar hoef je geen spiritueel persoon voor te zijn. Er zijn mensen die vaker een entiteit (gids/geest/gedaante) hebben gezien of mensen die helder dromen-voelen of ruiken en zo heb je weer andere mensen die veel déjavù's hebben meegemaakt. Channelen is contact hebben met het hiernamaals en iedereen (ook al heb je niets meegemaakt) kan dit, alleen bij mij als medium is het nooit gesloten maar we worden ermee geboren. 

Channelen

Sinds twee jaar geef ik Channelcursussen met veel succes. Mensen vragen zich vaak af of ze het zelf ook kunnen. Iedereen wordt geboren met een "kanaaltje meer" naar de kosmos, alleen bij velen sluit het in het vijfde of zesde levensjaar en dat komt omdat het kind dan andere interesses krijgt en de informatie teveel wordt.

Door deze cursus aan te gaan leer je op een leuke en rustige manier hoe het overgaan naar "het goddelijke" gaat. Hoe entiteiten zich manifesteren, hoe zij contact met je aangaan en natuurlijk ga je zelf ook leren hoe je zuiver contact kunt leggen met het hiernamaals en wie zich zal melden.  Het zou zomaar kunnen dat je je overleden dierbare ook echt voelt.

Deze cursus is niet beangstigend nog voor alleen spirituele mensen. Iedereen kan hieraan deelnemen.

maxresdefault_edited.jpg

Praktische Informatie

Duur: 9.30 uur tot en met 17.00 uur

Prijs: 150.00 euro, 50 euro aanbetaling via overschrijving en het resterende bedrag van 100 euro op 11 september 2021 via  tikkie en of cash op locatie.

Wanneer: Zaterdag 11 september 2021 

Waar: Skibaan Dousberg, Dousbergweg 90, 6216 GC Maastricht

Inschrijving: info@helloehedwig.com of ga naar inschrijvingen onder het kopje; Ga/doe je mee.

Ivm Covid 19 onzekerheden weten we niet het aantal deelname van mensen en zo ook of dit toegestaan is in een horecavestiging. Daarom heb ik besloten dat u de betaling terplekke op deze dag kunt overhandigen.

Laten de covidregels iets niet toe, dan kan ik het makkelijk annuleren. 

Logo Hello Hedwig.png