A presentation at the office

Law of Attraction

The Law of Attraction oftewel de kracht van de aantrekkingskracht bestaat al heel wat eeuwen. Het is eigenlijk datgene wat jij wenst in je leven ook te ontvangen. Dit door de frequenties en vibraties te gebruiken met je eigen energie. Hoe je dat doet? Daar geef ik een hele leuke workshop in.

Cursus The Law of Attraction

Iedereen heeft wel eens van "The secret" of The law of Attraction gehoord en of gelezen. Ik zelf paste het al toe toen ik jong was, maar wist niet eens dat het helemaal beschreven in een boek bestond.

Ik maak al zolang ik mij kan herinneren "moodboards" en ja, het werkt. Ook als ik coach, laat ik mensen ten eerste een moodboard maken om alleen al in je gevoel te gaan zitten.

Je ziet ook dat the Law of attraction of the secret vaak inspringt om financiële redenen. Meer geld door positief denken. Eigenlijk kun je het voor al je wensen inzetten. Maar hoe doe je dat nou, vooral als je al jaren dat bekende stemmetje hebt die tegen je verteld: "Nou, eerst zien en dan geloven of bv ik ben niet geboren voor geluk", noem maar op.

Ik ga een dagcursus geven hoe jij deze fantastische knop omzet in een positieve knop die jou dat geeft wat jij wenst en dit vanuit vibratie en kosmische frequentie  . Je ontvangt een syllabus waaruit de les makkelijk te volgen is en we gaan creatief aan de gang. Geloof me, je hoeft niet creatief te zijn om aan deze workshop deel te nemen.

Deze cursus zal plaatsvinden in een gezellig ski-restaurant dat ik heb gehuurd voor deze dag. Deze bevindt zich boven aan de berg aan het begin van het mooi Dormio Resort. Hier bevinden zich 3 velden met gratis parkeerplekken.

Praktische Informatie

Wanneer: zaterdag 12 juni 2021

Waar: Skibaan Dousberg, Dousbergweg 90, 6216 GC Maastricht

Inschrijving: info@helloehedwig.com of ga naar inschrijvingen onder het kopje; Ga/doe je mee.

Ivm Covid 19 onzekerheden weten we niet het aantal deelname van mensen en zo ook of dit toegestaan is in een horecavestiging. Daarom heb ik besloten dat u de betaling terplekke op deze dag kunt overhandigen.

Laten de covidregels iets niet toe, dan kan ik het makkelijk annuleren. 

Logo Hello Hedwig.png